In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen zitmeubels bij voetbalstadions

Betonnen zitmeubels bij voetbalstadions

Ben je als club of vereniging op zoek naar solide, onderhoudsvrije én mooie zitmeubelen voor de buitenruimte bij een voetbalstadion of een andere sportclub? De meubels in de buitenruimte rondom een voetbalstadion of -club worden door veel supporters en andere bezoekers intensief gebruikt. De oplossing? Kies voor betonnen zitmeubels!

Betonnen banken van luc4me

Luc4me creëert mooie en sterke betonnen zitmeubels die een leven lang meegaan. Naast oersterk en duurzaam, zijn onze betonnen banken en fauteuils ook mooi, met uitnodigende vormen. Maatwerk is mogelijk: we kunnen van jouw bank een visitekaartje maken, een echte blikvanger, bijvoorbeeld met het logo van de club verdiept in de rugleuning.

De voordelen van betonnen meubels bij voetbalstadions:

Betonnen banken zijn absoluut hufterproof. Ze worden muurvast bevestigd en zijn niet kapot te krijgen. Ze kunnen tegen een stootje; een stootje waar ze bij winst, verlies of bij festiviteiten vast weleens mee te maken krijgen.

Beton is een eerlijk en duurzaam materiaal en gaat levenslang mee.

Betonnen meubilair saai en grijs? Dat is een misvatting: niet wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een logobank. Er zijn veel mogelijkheden om betonnen meubilair een eigen gezicht te geven. 

Banken met clublogo of andere afwerking

Laat de identiteit van je club terugkeren in het meubilair. In de rugleuning brengen we dan een verdiept logo van 3mm aan. Ook voor andere manieren om het betonnen meubilair te personaliseren, kun je bij ons terecht.

Luc4me denkt graag met je mee

Bekijk de website voor voorbeelden van de mogelijkheden. Heb je zelf een leuk idee? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen, want wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. We denken graag mee over een zinvolle inrichting van je buitenruimte en een fraaie afwerking en plaatsing van betonnen meubels. Zo wordt ook de buitenruimte een écht visitekaartje voor je club.

 

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij