Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen banken voor ziekenhuizen

betonnen banken voor ziekenhuizen

Betonnen banken voor ziekenhuizen

In Nederland is er in elke grote stad wel een ziekenhuis te vinden. Denk aan het LUMC in Leiden of het OLVG in Amsterdam. Vaak is er bij ziekenhuizen sprake van een groot openbaar terrein voor de ingang van het ziekenhuis. Dit entree-gebied is zeer geschikt om te voorzien van betonnen banken, waar zowel patiënten als bezoekers een rustig plekje op kunnen zoeken om plaats te nemen. 

Waarom kiezen voor betonenn banken als ziekenhuis?

Op het gebied van zitmeubels op openbare plekken is er een ruime keuze uit mogelijkheden. Denk aan de houten bankjes die je vaak in parken tegenkomt of blokken van beton in diverse vormen. Voor een ziekenhuis met een groot entreeplein zijn betonnen banken echter een zeer geschikte keuze. Laten we op een rij zetten waarom:

  • Een betonnen bank hoeft niet onderhouden te worden in tegenstelling tot andere materialen.

  • Er is de mogelijkheid om de betonnen banken aan te laten sluiten bij de huisstijl van het ziekenhuis. Denk hierbij aan kleuren en opdrukken.

  • Het logo van het ziekenhuis verwerkt in de bank? Geen probleem, het logo kan verdiept worden in de rugleuning.

  • Betonnen banken in speciale vormen: ook zijn er mogelijkheden om het zitmeubel in een specifieke vorm te realiseren. Denk aan een kruis in het geval van ziekenhuizen.

Zoals je kunt zien zijn er heel wat voordelen bij betonnen banken voor ziekenhuizen.

Bij luc4me creëeren we unieke banken op maat

Het is natuurlijk belangrijk om zitmeubels te realiseren die 'one-of-a-kind' zijn. Met andere woorden: banken die je nergens anders zult tegenkomen en zorgen voor een uniek beeld bij het ziekenhuis. 

Bij luc4me hebben we diverse projecten afgerond waarin we banken op maat hebben gerealiseerd voor diverse bedrijven. Wanneer je op zoek bent naar de mogelijkheden voor betonnen banken of zitmeubels, kun je ons altijd een bericht sturen. We denken van begin tot eind met je mee en zorgen samen voor een prachtig resultaat.

WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij

Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!