• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen banken voor winkelcentra

betonnen banken voor winkelcentra

Betonnen banken voor winkelcentra

In elke grote stad is er wel een winkelcentrum te vinden. Een bruisend centraal gebied in de stad waar bezoekers winkel in, winkel uit gaan. Natuurlijk wil je als winkelcentrum opvallen en zorgen voor een unieke sfeer, waardoor bezoekers terugkeren naar het winkelcentrumgebied in jouw stad. Bij luc4me denken we graag met je mee en bieden we oplossingen met onze betonnen banken voor winkelcentra!

Banken voor winkelcentra die passen bij de huisstijl

Niet alleen de specifieke winkels hebben een eigen huisstijl. Ook het complete winkelcentrum heeft een eigen look en feel. Denk hierbij niet alleen aan logo's, maar ook aan kleurgebruik, lettertypen bij regelgeving of kunstzinnige afbeeldingen op winkelramen. Het is dan ook ontzettend interessant om op zoek te gaan naar betonnen banken die je hier naadloos op kunt aansluiten.

Bij luc4me kunnen we betonnen banken creëeren naar wens: dit houdt in dat je veel kanten op kunt bij het personaliseren van de banken. We zetten enkele mogelijkheden op een rij:

  • Het logo van het winkelcentrum verdiept in de rugleuning van de banken 
  • De betonnen banken in specifieke kleuren die aansluiten bij de huisstijl
  • Een prachtige opdruk of kunstwerk op de betonnen banken voor een uniek plaatje 

Waarom betonnen banken voor winkelcentra een goede keuze zijn

Met name voor winkelcentra zijn banken van beton een zeer geschikte keuze. Sowieso zijn banken al een goede zet: zo voorkom je dat men bijvoorbeeld op trappen gaat zitten en hiermee de weg versperren voor andere winkelcentrumbezoekers. Of denk aan winkeleigenaren die het niet fijn vinden als bezoekers op de vensterbank van de winkel plaatsnemen.

Laten we alle voordelen van betonnen banken voor winkelcentra op een rij zetten:

  • Beton is onderhoudsvriendelijk: je hoeft je als beheerder van een winkelcentrum geen zorgen meer te maken over jaarlijks onderhoud.  
  • Betonnen banken kunnen tegen een stootje: wees niet bang dat vandalisme roet in het eten gooit bij het plan om zitplaats te bieden voor bezoekers. Betonnen banken zijn hufter-proof en kunnen niet zomaar beschadigen. 
  • Helemaal op maat een passend bij het winkelcentrum: zoals we net al aangaven bij de moglijkheden van luc4me, is het mogelijk om betonnen banken in een eigen jasje te realiseren. Zo zorg je voor een compleet plaatje. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor winkelcentra?

Wij denken graag met je mee en hebben ervaring met het plaatsen van banken op openbare gebieden. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen jouw wensen bespreken.

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.