In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
 • Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen banken voor stations

betonnen banken voor stations

Betonnen banken voor stations

In Nederland is er in elke grote stad een station te vinden. Deze stations hebben vaak meerdere 'sporen', waar altijd wel reizigers te vinden zijn die wachten op de volgende trein. In veel gevallen zijn er weinig tot geen zitplekken voor reizigers op stations (zoals in bovenstaande foto), wat niet ten gunste komt voor een comfortabele reiservaring van de Nederlandse reiziger. 

Het kan dan ook slim zijn om te kiezen voor zitmeubels in de vorm van banken, die tegen een stootje kunnen. Hierbij bieden betonnen banken dé oplossing.

Voordelen van betonnen banken bij stations

Hoewel veel stations voorzien zijn van veel camera's voor toezicht en beveiliging, kan er altijd sprake zijn van vandalisme. Dit is dan ook van de voornaamste reden waarom er vaak meubels van beton of ijzer gekozen worden op stations. Echter zijn er bij beton veel meer voordelen te benoemen dan ijzeren of stalen banken. We zetten de voordelen van betonnen banken voor stations op een rij:

 • Beton is onderhoudsvriendelijk 

 • Je kunt met beton alle kanten op 

 • Geef de betonnen banken een eigen look

 • Betonnen banken zijn hufter-proof

 • Een bank van beton zorgt voor een uniek plaatje

Zoals je kunt zien zijn er bij banken van beton aardig wat voordelen te benoemen. Goed nieuws als je graag meer te weten wilt komen over de mogelijkheden op het gebied van uitstraling, uitvoeringen of vormen. Bij luc4me hebben we de kennis en ervaring om te zorgen voor een geschikte oplossing op stations.

Mogelijkheden voor betonnen banken voor stations bij luc4me

Bij luc4me hebben we verschillende betonnen banken die aangepast kunnen worden naar wens. Hierbij is er sprake van de volgende mogelijkheden:

 • Verdiept logo van treinstation in de rugleuning van de banken

 • Kleur en huisstijl van vervoersbedrijven doorvoeren op de banken

 • Unieke opdrukken en/of uitvoeringen voor een 'kloppend plaatje'

Wanneer je meer informatie wilt weten over de prijzen, eerdere projecten en/of mogelijkheden voor jouw wensen, kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee en werken samen naar de juiste oplossing!

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij