In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
 • Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen banken voor een voetbalvereniging

betonnen banken voor voetbalvereniging

Betonnen banken voor een voetbalvereniging

Bij een voetbalvereniging kunnen zitmeubels niet ontbreken. Zowel supporters, toeschouwers en voetballers tijdens de derde helft dienen even plaats te kunnen nemen. Bij luc4me denken we graag mee voor betonnen banken voor voetbalverenigingen: zo creëerden we eerder betonnen banken voor de Kuip! 

Voordelen van betonnen banken voor een voetbalvereniging

Wanneer je spreekt over zitmeubels bij voetbalverenigingen zijn er aantal factoren die belangrijk zijn bij de keuze van het soort materiaal. Zo moet de bank tegen een stootje kunnen, wil je er niet teveel onderhoud aan hebben én wil je ook mogelijkheden om de banken in een uniek jasje te steken, wat past bij de voetbalvereniging. Laten we in het kort de voordelen van betonnen banken bij een voetbalvereniging op een rij zetten:

 • De betonnen banken kunnen tegen een stootje
 • Bij een bank van beton heb je relatief weinig onderhoud
 • Je kunt er qua uitstraling alle kanten mee op
 • Beton is weersbestendig en behoudt kwaliteit 

Zoals je ziet kan het een hele goede keuze zijn om te gaan voor betonnen banken. Met name het aspect dat je er qua uitstraling alle kanten mee op kan is een belangrijke factor voor een voetbalvereniging.

Mogelijkheden bij luc4me voor voetbalverenigingen

Bij luc4me hebben we diverse projecten gerealiseerd voor betonnen banken op maat. Hierbij kun je denken aan specifieke afmetingen of uitvoeringen. Bekijk de volgende mogelijkheden voor voetbalverenigingen die op zoek zijn naar betonnen banken:

 • Betonnen bank met logo van de voetbalvereniging in de rugleuning
 • Een bank van beton in de kleuren van de huisstijl van de vereniging
 • Mozaïek bank, versierd door de leden of supporters van de voetbalvereniging
 • Een betonnen bank in de vorm van de eerste letter van de voetbalvereniging

De mogelijkheden eindeloos! Echter is dit nog maar een greep in wat er mogelijk is bij luc4me. Voor unieke ideëen en uitvoeringen staan we altijd open!

Kom als voetbalvereniging in contact met luc4me

Ben je benieuwd naar wat wij van luc4me voor jou als voetbalvereniging kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en krijg vrijblijvend een offerte op maat voor jouw wensen. 

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij