• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat corona haar intrede deed in Nederland. Voor heel veel ondernemers is dit een moeilijke periode geweest. Aan het begin van de coronatijd was het ook bij luc4me even heel stil. Dat doet uiteraard wel wat met je. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Je vraagt je af of de dingen weer aan zullen trekken en hoe de toekomst eruit gaat zien. Gelukkig was dit van voorbijgaande aard en zijn er alweer heel wat mooie projecten op mijn pad gekomen. 

Hoe anders is dit voor horeca-ondernemers en de mensen in de cultuur- en evenementensector. Zij zitten hier nog midden in en spannen zich al twee jaar enorm in om te voldoen aan de regels. Voortdurend proberen zij flexibel in te springen op wat er allemaal nog wél mogelijk is. Tegelijkertijd veranderden die regels continu. Wat een uitdaging om dan nog positief te blijven, en wat moet je veel innerlijke veerkracht hebben om bij iedere grote tegenslag weer verder te gaan. 

Het was een tijd begrijpelijk dat mensen niet bij elkaar konden en mochten komen. Tegelijkertijd heeft de coronacrisis ook laten zien dat de horeca, maar ook de cultuur- en evenementensector een enorm belangrijke rol in de samenleving innemen. Wat hebben wij met zijn allen de gastvrijheid, de ontspanning en het samenzijn gemist die deze branches voor ons verzorgen. Voor mij als ondernemer is het ook een inspirerend voorbeeld, hoe al deze hardwerkende mensen niet bij de pakken neerzitten en toch hoopvol blijven voor de toekomst. 

Natuurlijk denk ik dan zelf aan de horeca-ondernemers uit mijn eigen omgeving, in het bijzonder aan Anne en Sander Spruijt van Restaurant de Burgemeester in Linschoten. Gastvrouw Anne is een rasechte vakvrouw, en met Sander in de keuken is het iedere keer weer verrassend genieten. Voor ons is hun fijne restaurant bij uitstek de plek om op adem te komen na een drukke werkweek. Een lunch of diner is bij hen een bijzondere beleving. 

De ambiance is door de stijlvolle inrichting en het prachtige pand rustig, en tegelijkertijd toch verwelkomend. Iedereen neemt de tijd om jou als gast een fijne beleving te bieden. Het eten is prachtig om te zien en verrast op het gebied van combinaties en smaakbeleving: Sander gebruikt mooie, verse producten in bijzondere gerechten. Mede door het prachtige servies ervaar je iedere gang als een kunstwerk. Zo wordt een avond uit eten een cadeau. Een aanrader dus.  

Wat fijn dat zij nu weer (bijna) helemaal vrijuit hun prachtige vak kunnen gaan uitoefenen. Laten we proosten op hopelijk een gezellig, gastvrij en sociaal 2022. 

Meld je hieraan voor onze e-mail. Deze e-mail wordt 12 keer per jaar verstuurd.

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.