• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

2022: contrast laat je scherper zien

2022 zit er alweer bijna op. Aan het eind van het jaar gaan onze gedachten onwillekeurig terug naar het begin. Waar stond je vorig jaar in december/januari? Waar sta je nu? En nog belangrijker: wie staan er om je heen? Voor mij is deze periode altijd een goed moment om eens terug te blikken. 

Een bewogen jaar

Zakelijk gezien was het een jaar waarin de coronamaatregelen écht op de achtergrond verdwenen. Ontmoeting en overleg in levenden lijve werd steeds gewoner: we trokken er weer op uit en reizen werd weer mogelijk. Tegelijkertijd hebben veel mensen te maken met financiële zorgen door inflatie. Om nog maar te zwijgen over een oorlog om de hoek. 

In mijn werk merk ik dat er onverminderd behoefte blijft bestaan aan schoonheid, tastbaar vieren én herdenken, en samenzijn. Ik heb weer veel mooie projecten mogen begeleiden in alle hoeken van Nederland, en dat maakt mij heel dankbaar. Juist in moeilijke tijden blijven de mooie dingen in het leven onze aandacht waard. 

Licht en schaduw 

Privé was het voor mij en mijn gezin een jaar dat behoorlijk wat van ons vroeg en in het teken stond van afscheid nemen. We verloren twee mensen die ons heel dierbaar waren én zijn, en dat viel niet mee. Ook verloor ik mijn trouwe metgezel in het dagelijks leven, onze lieve zwarte labrador Gaja. Naast deze droevige gebeurtenissen was er gelukkig ook ruimte om bijzondere momenten met vrienden te vieren, te genieten van elkaar en de goede dingen in het leven. Plezier en verdriet wisselden elkaar af als licht en schaduw. 

De balans opmaken

Alles bij elkaar opgeteld, zie ik 2022 als een jaar van scherpe contrasten. En dat is het met contrasten: ze laten je scherper zien, de dingen zien voor wat ze zijn. Soms brengt een contrast de dingen scherper tot hun recht. Doordat heel veel dingen lange tijd niet zo vanzelfsprekend waren, genieten we daar nu weer volop van. En het verlies en gemis van dierbaren doet je eens te meer blij zijn met de mensen die er wél zijn, en alle mooie herinneringen die je met je meedraagt.

Vooruitblik op 2023 

In mijn werk probeer ik de herinneringen, verhalen en boodschappen van anderen vorm te geven, samen met ons fijne team. Ik ben benieuwd welk unieke verhalen op unieke plekken ik in 2023 mag helpen om te vertellen; vastgelegd in beton, graffiti of mozaïek.

Misschien wel jouw, of jullie verhaal. En wil je direct het nieuwe jaar kleurrijk beginnen? Wellicht is deze compacte bank met levendig bloemenmozaïek dan iets voor die ene plek die je in gedachten hebt. Neem gerust contactop bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken. 

Luc4me wenst jullie natuurlijk fantastische feestdagen, en de allerbeste wensen voor 2023! 

 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.