• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Bank met een boodschap: Woman Friendly City mozaïekbank

Onze betonnen banken en andere objecten worden op allerlei manieren ingezet. In veel gevallen is een bank bedoeld als ontmoetingsplaats en verbindend element in de openbare ruimte, maar het is ook mogelijk om een bank, met behulp van een creatieve afwerking, een bijzondere boodschap mee te geven.

dsc-3628-kopieren
dsc-3602-kopieren
26685222-2030905003818818-5648048175201607372-o
dsc-3661-kopieren
dsc-3650-kopieren
dsc-3536-kopieren
dsc-3666-kopieren
dsc-3667-kopieren
dsc-3668-kopieren
dsc-3576-kopieren
dsc-3548-kopieren

Women Friendly City initiatief

Amsterdam staat bekend als een van de meest vrouwvriendelijke steden ter wereld. Een goed uitgangspunt voor het verspreiden van de missie van Women Friendly City: aantonen dat de stad en haar inwoners zich samen volledig inzetten voor vrouwen die in moeilijke omstandigheden leven, bijvoorbeeld als gevolg van psychisch, fysiek, seksueel en economisch geweld. Deze boodschap wordt door middel van diverse mozaïekwerken en andere kunstwerken verspreid op diverse locaties in de stad.

Onthulling mozaïekbank van Women Friendly City bij De Hallen Amsterdam

Onderdeel van dit project is het plaatsen van een betonnen luc4me bank bij De Hallen in Amsterdam.  Op 19 december jl. is de bank onthuld door Fenna Ulichki, dagelijks bestuurder van het stadsdeel West. De bank is voorzien van een fraai gedetailleerd en kleurrijk mozaïekwerk met daarop de spreekwoordelijke Amsterdamse tulpen en het statement: Woman Friendly City. Naast de onthulling van de bank werd ook een kraanwaterpunt (een initiatief van Join the Pipe) officieel in gebruik genomen. Voor het mozaïekwerk op deze bank werkten we zoals gebruikelijk samen met Pantar, het grootste werkleerbedrijf van de regio Groot Amsterdam.

Over De Hallen

De Hallen in Amsterdam is een voormalige tramremise getransformeerd tot culturele en maatschappelijk betrokken ontmoetingsplek in Amsterdam Oud-West. De Hallen biedt, onder andere, ruimte aan een een bioscoop, kunstgalerij, diverse horecagelegenheden, winkels, een fietsenmaker en werkplaats, een kapper en een bibliotheek. We hopen dat de bank een waardevolle toevoeging zal zijn aan de buitenruimte rond De Hallen, en wensen bewoners en medewerkers veel prettige ontmoetingen toe!

Ook een betonnen bank met een boodschap?  

Wil je ook een bank met een boodschap of een ander betonnen object waarmee je een creatief statement maakt? Bij ons is vrijwel alles mogelijk, of je nu voor een eigen ontwerp kiest of je graag intensief laat begeleiden. Naast mozaïek zijn er ook andere afwerkingen mogelijk. Neem gerust contact op om jouw idee te bespreken.

Meer informatie

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.