Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Unieke banken met verlichting voor P&R Hoogkerk, Groningen
Over dit project

Naast de productie van onze eigen creatieve betonnen elementen, realiseren we ook graag de creatieve ideeën van anderen. Onze unieke samenwerking met Riboton maakt het mogelijk om veeleisende en bijzondere ontwerpen nauwkeurig vorm te geven in beton. Een voorbeeld zijn  deze unieke banken met 550 uitsparingen voor verlichting, naar een ontwerp van LYVR Architecten en opdrachtgever Plegt-Vos uit Hengelo. 

Upgrade wachtgebouw

De banken zijn een onderdeel van de upgrade van het P&R transferium Hoogkerk in Groningen. Hier kunnen bezoekers van de stad Groningen hun auto parkeren en overstappen op het openbaar vervoer. Tijdens het wachten kunnen bezoekers plaatsnemen in een comfortabele, overdekte wachtruimte. Het driezijdige wachtgebouw wordt vernieuwd en uitgerust met deze comfortabele en sfeervolle banken.

Allround vakmanschap op het gebied van beton

De productie van deze banken was technisch een uitdagende klus, omdat in de zitting en de zijkant van de banken 550 verschillende maten ronde uitsparingen moesten komen voor de verlichting. Dankzij de ervaring, productkennis en het vakmanschap van de mensen van Riboton is het weer gelukt om deze bijzondere opdracht goed uit te voeren. Binnenkort staan deze verlichte banken op hun plek in het nieuwe wachtgebouw, waar ze ook op donkere dagen en ‘s avonds zullen bijdragen aan een veilige en comfortabele sfeer.

Heb je ook een bijzonder idee voor maatwerk in beton? Wij maken het graag tot werkelijkheid! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.  

 

 
meer foto's   Alle foto's (8)