Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Stoelen voor de tuin van Het Winterkoninkje
Over dit project

De tuin van basisschool Het Winterkoninkje in Amsterdam is op de schop gegaan en in de afgelopen periode grondig gerenoveerd. Bij een mooie nieuwe schooltuin hoort, als kers op de taart, natuurlijk ook een prettig plekje om te zitten. Daarom koos de school voor het plaatsen van twee van onze betonnen stoelen, maar wel met een geheel eigen uitstraling.

Naar eigen idee

Het Winterkoninkje is de oudste openbare Montessorischool in Nederland. Zelfstandig denken én doen staat hoog in het vaandel bij deze school in hartje Amsterdam. Daarom zijn de kinderen zelf enthousiast aan de slag gegaan met het ontwerpen van de afwerking voor deze gezellige stoelen.

Speelse, stoere graffiti door Koogerkunst

Vervolgens is onze eigen Ruud Kooger van Koogerkunst aan het werk gegaan om de originele ideeën van de kinderen te vertalen naar een unieke afwerking met graffitikunst. Ruud is onze vaste kunstenaar en heeft al veel luc4me banken en stoelen van een stoere en uitgesproken uitstraling voorzien.

Uniek en kleurrijk resultaat

Twee kleurrijke stoelen fleuren nu de schooltuin op. Nu met de zomer voor de deur, kan er volop worden genoten van de geheel vernieuwde schooltuin en de gave stoelen. Wij wensen de kinderen én de leerkrachten van basisschool Het Winterkoninkje veel zit-, speel- en tuinplezier toe!

Ook zo’n mooie stoel, bank of een ander betonnen element op jullie schoolplein of in de schooltuin? Naar eigen ontwerp, samen met Ruud of voorzien van mozaïek? Neem dan zeker even contact met ons op, wij maken er graag - samen met jullie - iets bijzonders van.