Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Een vrolijke bloem voor de Emmaschool in Leusden
Over dit project

Eerder vertelden we al over onze winactie voor de bezoekers aan onze stand op de NOT 2017, dé beurs voor onderwijsprofessionals in de Jaarbeurs. Op onze stand konden scholen meedingen naar de verloting van een vierbladige betonnen bloem met een mozaïekpakket. De uiteindelijke winnaar van deze actie was Tyltylschool de Maasgouw uit Maastricht, een school voor kinderen met een meervoudige beperking. De betonnen bloem is inmiddels door de kinderen voorzien van een prachtig mozaïek en heeft een mooi plekje gekregen op het schoolplein.

De Koningin Emmaschool in Leusden

Op de stand hebben we veel inspirerende en mooie gesprekken gevoerd met bevlogen mensen uit de onderwijswereld. Eigenlijk zouden we maar één bloem verloten onder de bezoekers. Het verhaal van één bezoeker aan de stand sprong er echter absoluut uit: zo’n vierbladige bloem zou helemaal tot zijn recht komen op het schoolplein van de Koningin Emmaschool uit Leusden. De Emmaschool is een onderwijsinstelling voor zeer moeilijk lerende kinderen. Juist voor deze kinderen is een uitnodigende en stimulerende inrichting van de omgeving uiteraard heel belangrijk. Op een schoolplein voor bijzondere kinderen zou een bijzondere bloem zoals deze dus zeer welkom zijn. Kun jij een betere plek bedenken?

Een extra bloem

Dit indrukwekkende verhaal zette ons aan het denken. Omdat dit naadloos aansluit op waar we bij luc4me voor staan, hebben we besloten een extra bloem te schenken aan deze speciale school. En wat is er nou leuker dan zo’n bloem krijgen? Juist, zo’n bloem geven! Ook deze mooie bloem is door de kinderen versierd met een kleurig mozaïek. Inmiddels heeft hij een prachtig plekje gekregen bij de ingang van het schoolgebouw waar iedereen de bloem goed kan bewonderen.

Ontdek de creatieve mogelijkheden van beton

Ben je voor jouw instelling of school ook op zoek naar een fantasievolle inrichting van de buitenruimte? Bijvoorbeeld als speels zitobject op het schoolplein dat wel tegen een stootje moet kunnen, of als aandenken aan een jubileum of andere bijzondere gelegenheid? Bekijk dan de diverse mogelijkheden op onze site als voorbeeld. Beton is een uiterst veelzijdig materiaal en maatwerk is mogelijk. Bovendien is het zelf versieren van een betonnen object met mozaïek een gezellige en verbindende activiteit, waar medewerkers en leerlingen samen aan kunnen bijdragen. Uiteraard is het ook mogelijk om het ontwerp en het mozaïek geheel aan ons over te laten.