Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Betonnen bank met logo in opdracht van Gebroeders Blokland
Over dit project

In opdracht van Gebroeders Blokland uit Hardinxveld Giessendam mochten we deze bijzondere betonnen bank realiseren. De bank is een cadeau aan Sliedrecht Sport ter gelegenheid van de realisatie van Sporthal de Basis, het nieuwe onderkomen van Sliedrecht Sport in de wijk Benedenveer.

Stoere en functionele betonnen sofa

Er is gekozen voor een sofa-model, dat wil zeggen een bank met één leuning. De bank is uitgevoerd in antraciet grijs, en het logo van Sliedrecht Sport is verdiept aangebracht in de rugleuning. Het resultaat is een stoere en robuuste bank die perfect aansluit bij de sportieve omgeving. Een eyecatcher die zeker uitnodigt tot ontmoeting en ontspanning voor of na het sporten.

Betonnen logobank na een opgeleverd project

Een betonnen bank is een uitstekende toevoeging en een blijvend aandenken in de buitenruimte van een opgeleverd object. Zo kun je denken aan het schenken van een logobank bij de ingebruikname van een kantoor- of bedrijfspand, na een grootschalige renovatie, plaatsing bij een winkelcentrum of als toevoeging aan de groene buitenruimte van een project met nieuwbouwwoningen. Het schenken van een betonnen logobank is een sympathieke en functionele afsluiting van een periode van intensieve samenwerking met de opdrachtgever en eventuele andere betrokkenen. Je drukt hiermee als bedrijf je waardering uit voor de prettige werkrelatie met een letterlijk concreet object van blijvende waarde.

Functionele eyecatcher voor iedere buitenruimte

Natuurlijk kun je een betonnen logobank ook inzetten voor corporate marketing in je eigen buitenruimte. Ook een creatieve combinatie van logo’s behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld bij een samenwerkingsverband. We denken graag met jou en je organisatie mee over een onderscheidend ontwerp. Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.