Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Bank met een boodschap: Woman Friendly City mozaïekbank
Over dit project

Women Friendly City initiatief

Amsterdam staat bekend als een van de meest vrouwvriendelijke steden ter wereld. Een goed uitgangspunt voor het verspreiden van de missie van Women Friendly City: aantonen dat de stad en haar inwoners zich samen volledig inzetten voor vrouwen die in moeilijke omstandigheden leven, bijvoorbeeld als gevolg van psychisch, fysiek, seksueel en economisch geweld. Deze boodschap wordt door middel van diverse mozaïekwerken en andere kunstwerken verspreid op diverse locaties in de stad.

Onthulling mozaïekbank van Women Friendly City bij De Hallen Amsterdam

Onderdeel van dit project is het plaatsen van een betonnen luc4me bank bij De Hallen in Amsterdam, in opdracht van Social Sculptures. Op 19 december jl. is de bank onthuld door Fenna Ulichki, dagelijks bestuurder van het stadsdeel West. De bank is voorzien van een fraai gedetailleerd en kleurrijk mozaïekwerk met daarop de spreekwoordelijke Amsterdamse tulpen en het statement: Woman Friendly City. Naast de onthulling van de bank werd ook een kraanwaterpunt (een initiatief van Join the Pipe) officieel in gebruik genomen. Voor het mozaïekwerk op deze bank werkten we zoals gebruikelijk samen met Pantar, het grootste werkleerbedrijf van de regio Groot Amsterdam.

Over De Hallen

De Hallen in Amsterdam is een voormalige tramremise getransformeerd tot culturele en maatschappelijk betrokken ontmoetingsplek in Amsterdam Oud-West. De Hallen biedt, onder andere, ruimte aan een een bioscoop, kunstgalerij, diverse horecagelegenheden, winkels, een fietsenmaker en werkplaats, een kapper en een bibliotheek. We hopen dat de bank een waardevolle toevoeging zal zijn aan de buitenruimte rond De Hallen, en wensen bewoners en medewerkers veel prettige ontmoetingen toe!

Ook een betonnen bank met een boodschap?  

Wil je ook een bank met een boodschap of een ander betonnen object waarmee je een creatief statement maakt? Bij ons is vrijwel alles mogelijk, of je nu voor een eigen ontwerp kiest of je graag intensief laat begeleiden. Naast mozaïek zijn er ook andere afwerkingen mogelijk. Neem gerust contact op om jouw idee te bespreken.