Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


17 betonnen stoelen naar Walibi
Over dit project

Bijna iedereen heeft er weleens een gezellige en spannende middag doorgebracht: Walibi Holland in Biddinghuizen. Wij vinden het dan ook super dat er vanaf nu maar liefst zeventien van onze stoelen te bewonderen zijn in het pretpark. Bij de realisatie van deze stoelen werkten we nauw samen met Walibi voor wat betreft het ontwerp en de uitstraling.

Nieuw model: de luc3
De order van Walibi en de goede samenwerking vormde de aanleiding voor het ontwerpen en de ontwikkeling van een nieuw model betonnen stoel. Dit resulteerde uiteindelijk in de luc3. De luc3 kenmerkt zich door een uitnodigende, ronde vorm. Een heerlijke zitplek dus wanneer je even wilt uitblazen na een heftig ritje of als je een bepaalde attractie liever even overslaat. De luc3 is nu ook toegevoegd aan ons vaste assortiment.

Uitstekend te combineren
De luc3 laat zich goed combineren met andere modellen zoals de luc1, een uitnodigende bank met één leuning, en de luc2, een vergelijkbare bank die voorzien is van twee leuningen. Het is nu dus mogelijk om een geheel eigen betonnen zithoek te creëren. Uiteraard is de luc3 ook los verkrijgbaar. De luc3 kan net zoals de andere modellen worden voorzien van prachtige graffitikunst of een uniek ontwerp van mozaïek.

We bedanken Walibi voor de prettige samenwerking en wensen de bezoekers van Walibi heel veel zitplezier toe. Ook zo’n mooie stoel bestellen met een vernieuwend uiterlijk? We hebben goede contacten met talentvolle en originele kunstenaars. Toch liever zelf aan de slag met mozaïek of graffiti? Ook dat is mogelijk. De luc3 is te bestellen via ons contactformulier. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.