Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


De Bloem van Klarenbeek: vele handen maken licht werk
Over dit project

Door een groep enthousiaste kinderen is de bloem tijdens de Vakantiespeelweek bedekt met een kleurrijk en zeer fraai gedetailleerd mozaïek. Het ontwerp van dit object is van kunstenares Marente Bouman. De Bloem van Klarenbeek symboliseert kiemkracht, verbondenheid en diversiteit; waarden die het dorp Klarenbeek zo uniek maken. De verbondenheid wordt verbeeld door de kleurrijke cirkels op de bladeren die zich met elkaar laten verbinden. De bolletjes op de bladeren verbeelden kiemkracht en de derde waarde, diversiteit, komt tot uiting in de kleurrijke samenstelling van het mozaïek. Hulp bij de technische realisatie van het project komt van Henk Hurenkamp.  

Een blijvende herinnering aan een bijzonder jubileum
De Bloem van Klarenbeek is mogelijk gemaakt door een donatie van Veluwonen. Twee woningcorporaties, de Woningstichting Brummen en Sprengenland Wonen, zijn in 2017 samen verder gegaan onder een nieuwe naam: Veluwonen. De voorloper van het nieuwe Veluwonen was Woningbouwvereniging Eerbeek. Deze woningbouwvereniging werd op 30 juni 1917 opgericht. Zo bezien viert Veluwonen deze zomer haar honderdjarig bestaan. Ter ere van dit eeuwfeest heeft Veluwonen een mooi bedrag aan dorpsvereniging Klarenbeeks Belang geschonken.

Het lintdorp Klarenbeek behoort officieel tot twee verschillende gemeenten, Apeldoorn en Voorst. Klarenbeeks Belang is een erkende belangenvereniging die als doelstelling heeft het algemeen belang te behartigen in de breedste zin van het woord. Klarenbeeks Belang heeft besloten om de donatie aan te wenden om het Hertenkamp, als centrale plek in het dorp, te verfraaien met een zitmeubel. Bij luc4me vonden het een eer om mee te werken aan de realisatie van deze aanwinst voor de openbare ruimte in Klarenbeek.

Wilt u ook een bijzonder object realiseren, bijvoorbeeld als blijvend aandenken aan een jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee!