Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Een bijzondere bank voor de jubilerende KBM Groep
Over dit project

KBM Groep is een familiebedrijf in de bouw. Tot de bedrijfsactiviteiten behoren ontwikkeling en innovatie, bouw en transformatie en onderhoud. De processen van KBM Groep zijn optimaal ingericht voor klanten die met een betrouwbare partner willen ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden. Uitgangspunt bij de samenwerking met andere partijen is hun overtuiging dat je voor alle partijen het beste resultaat haalt wanneer er vanuit gelijkwaardigheid aan hetzelfde doel wordt gewerkt.

Belangrijke waarden die de werkwijze van KBM Groep inspireren zijn naast gelijkwaardigheid ook een doelgerichte en praktische houding. Dit fundament heeft geresulteerd in duurzame relaties met opdrachtgevers, co-makers, leveranciers en eindgebruikers. De portfolio van KBM Groep bestaat uit een breed scala van projecten op het gebied van woning- en utiliteitsbouw in de regio Noord- en Zuid-Holland. Kenmerkend voor KBM Groep is de grote aandacht voor innovatie en praktische toepassingen van nieuwe bouwtechnologie. Om even stil te staan, of liever stil te zitten bij het 60 jarig bestaan van de organisatie, is er een bijzondere bank ontworpen en gerealiseerd door Luc4me.

Unieke bank met verdiept logo in kleur
De bank is uitgevoerd in rustig antraciet grijs, maar met speelse, asymmetrische vormen. Het logo van KBM Groep is verdiept en ingekleurd in de rugleuning. Verder zijn aan de voorzijde van de bank het jaartal van oprichting (1957), het jubileum zelf en het jubileumjaar (2017) in bijpassend blauw aangebracht. De uitnodigende, ronde afwerking maakt dat deze bank ongetwijfeld veel gaat worden gebruikt: een duurzaam en blijvend aandenken aan een bijzondere mijlpaal. Luc4me en Riboton feliciteren KBM Groep van harte met hun jubileum en wensen alle medewerkers en klanten van KBM Groep veel zitplezier toe.