Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Cadeau voor Ben van Wendel de Joode | Nunspeet
Over dit project

Afscheid nemen na vijftien jaar

Cultureel en Maatschappelijk Centrum Veluvine is hét bruisende cultureel centrum van Nunspeet en omgeving. Een ware verzamelplaats van culturele en maatschappelijke activiteiten. Een multifunctioneel gebouw waar diverse (sport)verenigingen, instellingen en bedrijven gebruik van kunnen maken.

Sinds jaren zet de heer van Wendel de Joode zich al in voor diverse maatschappelijke taken. Een belangrijke rol is de taak van bestuurslid van het Van den Broek Lohman Fonds geweest. In die hoedanigheid is Ben ook nauw betrokken geraakt bij de totstandkoming van Veluvine. En ook na de opening van Veluvine in 2009, bleef Ben zichtbaar aanwezig en ondersteunde met raad en daad.

Nu neemt Ben na vijftien jaar afscheid neemt van het bestuur, maar met de benoeming tot speciaal erelid.

Een boom, een bank en een gedicht

Ben van Wendel de Joode wilde als afscheid graag een boom geplant hebben bij de Veluvine. Een gebaar omdat er bij de bouw van het centrum niet genoeg geld was om de tuin aan te leggen. Hannelore Bosch (Veluvine Beheer CV) bood hem een zitbank van luc4me (op tekening) aan. Een zitbank waarop de prachtige glas-in-lood ramen van de vroegere verffabriek Veluvine worden afgebeeld. Ook kreeg hij van Stichting Muurgedichten Nunspeet, waar Ben de Joode voorzitter van is, symbolisch een gedicht aangeboden. Een gedicht wat hij al zittend op zijn bijzondere, nieuwe bank kan lezen.

Ook een luc4me bank cadeau geven?

Een betonnen zitmeubel is een bijzonder en blijvend cadeau. Een cadeau dat door middel van een schildering, graffiti of mozaïek nog persoonlijker gemaakt kan worden. Wil je ook een luc4me bank cadeau geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.