Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Boom bank Boris
Over dit project

Wij presenteren met trots boom bank Boris: nieuw in het assortiment van luc4me. Boom bank Boris is een ronde bank, bestaande uit vier gelijke delen van beton. Leverbaar in diverse maten en kleuren. De maten van deze betonnen bank zijn afhankelijk van de boom of de paal waar de bank omheen gaat worden gezet. Boom bank Boris biedt dé gelegenheid om lekker buiten te zijn, om te genieten van de natuur, om op warme dagen de schaduw onder een boom op te zoeken of om gezellig samen te komen.

Graffiti, mozaïek of een logo?

Boom bank Boris is net zoals onze andere zitmeubels gemaakt van beton. Een eerlijk, sterk, bijzonder en duurzaam materiaal. En ook boom bank Boris kan worden voorzien van prachtige graffitikunst, een unieke mozaïekafbeelding of een logo van je bedrijf, instelling of organisatie. Dé manier om de bank te personaliseren, van een eigen stempel te voorzien en dus herkenbaarheid te maken.

Daag ons uit

Luc4me is met het uitgebreide assortiment betonnen banken en andere vormen van straatmeubilair vernieuwend, gedurfd en vasthoudend te zijn. Interesse in boom bank Boris of een heel uniek idee? Daag ons uit, samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte oplossing.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!