Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Women Friendly City project
Over dit project

Tijdens een bezoek aan Ravenna (de hoofdstad van de mozaiek) zag Martin van Cleef in de oude stad op iedere hoek van de straat een kleine plaquette met een gemozaiekte bloem erop met daaronder de tekst "Citta Amica delle Donna" De inwoners willen daarmee de bewustwording van deze problematiek naar buiten uitdragen.Deze plaquettes worden betaald door de inwoners,ondernemers,bedrijven en instellingen uit de stad.

Een gedeelte van de opbrengst gaat naar instellingen die vrouwen ondersteunen die in moeilijke omstandigheden leven als gevolg van psychisch, fysiek, seksueel en economisch geweld.
Deze problematiek is er nog steeds en met de komst van de vele vluchtelingen neemt dit voorlopig alleen nog maar toe.
De bedoeling is dat dit project in vele steden navolging gaat vinden en van daar dat we nu in Amsterdam starten met dit project.
De Gemeente ondersteund dit project datdoor SocialSculptures, Pantar en Mosaicaffairs wordt uitgevoerd.
SocialSculptures zorgt voor de organisatie in deze, bij Pantar worden de betonnen plaquettes gemozaiekt en dit gebeurt ook bij Mosaicaffairs samen met vluchtelingen.
Van iedere verkochte plaquette gaat 50,00€ naar het goede doel.

Dus ondernemers, bewoners en bedrijven in Amsterdam aarzel niet en bestel zo een mooie gemozaiekte plaquette met een mooie bloem erop bij SocialSculptures. 

Steun jij ook dit mooie project :-)