Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Shuana
Over dit project

Nieuw in het luc4me-assortiment is het 'Shuanabankje', ontworpen door (je raadt het al) Shuana. Deze bank heeft een wel heel bijzondere achtergrond. Shuana is een leerling op het SC Copernicus in Hoorn, dat onlangs verhuisde naar een nieuw pand. Bij de nieuwe school hoorde natuurlijk een nieuw plein en daarom schreef de school een ontwerpwedstrijd uit. Het ontwerp van Shuana werd door de vakjury verkozen als mooiste bank.
Prachtig is 'ie, maar het was technisch gezien erg ingewikkeld om deze bank te realiseren. De beleving van de één is niet de beleving van de ander. Wij van luc4me hadden al exact in ons hoofd zitten hoe de bank eruit zou komen te zien, maar zie dat maar eens over te brengen naar een ander. Er is veel heen en weer gemaild over het model en uiteindelijk waren we eruit. De 3D-mal werd gemaakt aan de hand van technische tekeningen en bevatte een nieuwigheidje. De mal werd namelijk niet van hout, maar van polyester gemaakt.
Toen de bank er eenmaal was, moest 'ie naar Hoorn worden gebracht en dat transport was nogal bewerkelijk. De vorm van de bank is anders dan we gewend zijn en dat vereiste wat aanpassingen. Bankje Shuana staat inmiddels te schitteren voor het SC Copernicus. De leerlingen werken hard aan hun ontwerpen en mogen die binnenkort zelf op de bank spuiten. Luc4me organiseert namelijk een graffitiworkshop in samenwerking met Koogerkunst.

 
meer foto's   Alle foto's (8)