Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Op grote voet: betonnen laarzen voor IPSE de Bruggen
Over dit project

In toenemende mate weten mensen ons te vinden voor creatief maatwerk met beton. Voor ons zijn deze creatieve opdrachten iedere keer weer een mooie uitdaging. Een hele leuke en niet-alledaagse opdracht kregen we laatst van zorginstantie IPSE De Bruggen. Bij deze opdracht speelden we voor schoenmaker, of beter gezegd, laarzenmaker. De vraag was of we stoere laarzen van beton konden maken. Daar draaien we onze hand niet voor om, en uiteindelijk zijn de laarzen met de hulp van Wil de Lange gerealiseerd. Natuurlijk zijn deze laarzen niet bedoeld om mee te wandelen, maar wel om een wandelpad mee te markeren.

IPSE de Bruggen in Zwammerdam
IPSE de Bruggen is een zorginstantie met een groot zorgaanbod voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Op verschillende locaties in de regio Zuid-Holland ondersteunen, begeleiden en huisvesten zij deze groep mensen. Op de locatie Zwammerdam bevindt zich een enorm complex  met allerlei programma’s en faciliteiten. 400 cliënten wonen en werken hier, en vele anderen kunnen hier terecht voor een zinvolle dagbesteding. Op het complex zijn ook winkels en ateliers gevestigd, waar je terecht kunt voor allerlei prachtige cadeauartikelen die de cliënten hier ter plekke maken.

Betonnen laarzen als bewegwijzering
De betonnen laarzen zijn niet alleen heel leuk om te zien, maar vervullen ook een belangrijke functie op het terrein. Door de enthousiaste cliënten van de dagbesteding zijn ze geschilderd in de opvallende kleuren rood, blauw en geel. Eenmaal op hun plaats markeren de betonnen laarzen de verschillende wandelroutes op het terrein, die in het verlengde van elkaar liggen. Zo is voor de cliënten en hun begeleiders altijd duidelijk welke route ze kunnen volgen. Bovendien geven de bonte kleuren de wandelpaden een heel gezellig aanzicht gedurende alle seizoenen.

Ook op zoek naar originele betonnen markeringen of elementen?
Ben je ook op zoek naar een bijzondere markering van een wandelpad of een andere vorm van bewegwijzering? Heb je zelf een origineel idee, maar twijfel je aan de haalbaarheid? Er is meer mogelijk dan je denkt. Beton is een uiterst veelzijdig materiaal en blijft lang mooi. Bovendien maken we voor de fabricering van betonnen elementen gebruik van lokale grondstoffen en arbeid. Betonnen objecten zijn dus dubbel duurzaam! Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, luc4me denkt graag met je mee.

 

 
meer foto's   Alle foto's (5)