Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com

luc4me: Voor bijzondere betonnen banken en zitmeubels

Luc4me staat voor bijzondere betonnen banken, betonnen zitmeubels en objecten. Luc4me is opgericht door Marcia Bodt. Marcia woont en werkt in het centrum van de Randstad, in het dorpje Woerdense Verlaat. Haar echtgenoot Rino runt het prefab betonbedrijf Riboton, waar meer dan dertig vaklieden met ambachtelijk vakmanschap betonproducten fabriceren.

Onze krachten gebundeld

“In luc4me zag ik een uitgesproken kans om de krachten van mijn man en mezelf te bundelen,” aldus Marcia Bodt. “In het bedrijf combineren we de kennis van zaken van Rino, de leverancier van luc4me, en mijn eigen organisatietalent. Mijn gezin is erg belangrijk voor me. Daarom is de bedrijfsnaam luc4me afgeleid van de twee namen van onze kinderen: Lucca en Mees.”

Waarom het materiaal beton?

Beton is een krachtig, inspirerend en eerlijk product. Marcia hoopt dat die eigenschappen ook haar ondernemerschap kenmerken. Met haar betonnen banken en betonnen zitmeubels streeft ze er naar om vernieuwend, gedurfd en vasthoudend te zijn.

“What you see is what you get, dat is mijn motto. Bij luc4me verkopen we geen onzin, maar schaf je als klant een buitengewoon eerlijk product tegen een buitengewoon eerlijke prijs aan.”

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor straatmeubilair van beton? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk de voorbeelden in onze projecten.