Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Betonnen meubels voor schoolpleinen
29 juli 2018

Betonnen meubels voor schoolpleinen van luc4me

Bij luc4me worden sterke betonnen meubels op maat gemaakt voor bedrijven. Van robuuste banken tot slimme boombanken van beton. Hoewel er voor 'standaard' vormen gekozen kan worden, kunnen de betonnen meubels helemaal gepersonaliseerd worden. Met name voor schoolpleinen de perfecte manieren om twee belangrijke zaken te combineren: een passend plaatje op het schoolplein én oplossingen die tegen een stootje kunnen. 

Betonnen meubels die passen bij de school en leerlingen

Het schoolplein staat voor plezier, ontspanning tijdens de lessen en  het visitekaartje van de school. Bij luc4me kun je kiezen uit verschillende betonnen meubels voor schoolpleinen die hier de oplossing voor kunnen bieden. Bekijk hieronder enkele voordelen wanneer scholen kiezen voor meubels van beton.

Voordelen van betonnen meubels voor scholen

  • Beton kan tegen een stootje
  • Weersbestendig en duurzaam
  • Volledig te personaliseren
  • Makkelijk in onderhoud
  • Een uniek schoolplein

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om de betonnen meubels op het schoolplein volledig te personaliseren? Lees dan hieronder verder!

Op maat maken van betonnen meubels voor scholen

Als school wil je uniekheid uitstralen. Geen school is hetzelfde en juist het schoolplein is vaak hetgeen waar men het eerste naar kijkt. Sterker nog: voor de school betreden wordt lopen leerlingen, ouders en bezoekers over het schoolplein. Bij luc4me kunnen betonnen meubels op verschillende wijze op maat gerealiseerd worden. Dit is interessant om een match te vormen waar de school voor staat. 

Bekijk hieronder verschillende op maat mogelijkheden: 

  • Logo van de school verdiept in banken
  • Unieke versiering wat past bij de huisstijl van de school
  • Versiering door leerlingen in vorm van bijvoorbeeld mozaïek

Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bij luc4me staan jouw wensen centraal en denken wij graag met je mee. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op om samen unieke betonnen meubels voor schoolpleinen te realiseren.

Bekijk diverse projecten op schoolpleinen

Meerdere keren heeft luc4me schoolpleinen voorzien van prachtige betonnen meubels. Bekijk hieronder diverse projecten.