Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Een nieuw initiatief: SafetyBloxx
20 april 2018

In veel openbare ruimtes en op evenementen is het inmiddels een bekend gezicht: grote, betonnen blokken ter bescherming van de bezoekers. Deze zogenaamde roadblocks zijn vandaag de dag helaas noodzakelijk, maar dragen zeker niet bij aan de sfeer op een locatie. En dat terwijl beton zoveel mogelijkheden biedt voor een sfeervolle en creatieve inrichting van de openbare ruimte en evenementen: een gemiste kans. Het idee dat dit ook anders zou kunnen, inspireerde ons, samen met twee partners, tot een nieuw initiatief: SafetyBloxx, mooie en veilige betonnen roadblocks.  

SafetyBloxx: mooi, veilig én makkelijk

SafetyBloxx biedt een veilige, sfeervolle en eenvoudige oplossing voor dit veiligheidsvraagstuk. Als luc4me werken we hiervoor samen met Riboton, Leliveld verhuur en Penelope Events & Catering. Leliveld verhuur is een allround leverancier van alle denkbare materialen voor evenementen, feesten en beurzen. Penelope Events & Catering is hét evenementenbureau voor het organiseren van feesten, beurzen en andere evenementen, ongeacht grootte, type evenement of doelgroep.

Plaatsing op evenementen en andere tijdelijke locaties

De combinatie van onze expertise zorgt ervoor dat we van A tot Z kunnen helpen met het waarborgen van de veiligheid van bezoekers. We denken mee over een opstelling die bijdraagt aan de sfeer en verzorgen de plaatsing van A tot Z, eventueel in combinatie met andere diensten.

We zijn enthousiast over ons nieuwe initiatief én over de samenwerking met onze partners Riboton, Leliveld verhuur en Penelope Events & Catering, en kijken ernaar uit om ons concept verder uit te rollen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit nieuwe product? Ga naar de website www.safetybloxx.com voor meer informatie.