Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Betonnen logo banken: rustig én effectief
07 februari 2018

Een bank met verdiept logo

Luc4me maakt bijzondere betonnen banken met een verdiept logo. Dit betekent dat de logo’s in het beton gegoten worden. Je drukt dus letterlijk je stempel op de betonnen bank. Dé manier om de mooiste logo’s in beton te verwerken. En op deze manier een bijzonder visitekaartje te hebben en een echte blikvanger voor je kantoor of op je terrein te creëren.

Een natuurproduct met een strakke uitstraling

Beton is een natuurproduct. Een product dat om de pure, rustige en strakke uitstraling al bijzonder mooi is. Sterk, stoer en kunstzinnig is typerend voor de betonnen banken van luc4me. Daarnaast is beton robuust en erg duurzaam, onze betonnen banken gaan jarenlang mee, zonder veel onderhoud te vergen.

Onze betonnen zitmeubels nodigen uit tot het plaatsnemen. Een betonnen logo bank is dé marketinguiting waar men samen kan komen, gesprekken kan voeren of gewoon kan genieten van de omgeving.

Heel gewoon, maar toch bijzonder

De betonnen logo banken van luc4me zijn aan de ene kant heel gewoon, maar aan de andere kant ook heel bijzonder. We ontwerpen alle banken op een ambachtelijke manier en met hart en ziel.

Voor het produceren van onze betonnen meubelen maken we gebruik van de kennis, kunde en ambacht van Riboton. Een bedrijf met een veel kennis en ervaring op het gebied van beton en maatwerk.

Interesse?

Neem contact met ons op! Marketing is voor elk bedrijf en elke instelling erg belangrijk. Niet alleen online marketing, maar ook de offline marketing mag niet uit het oog verloren worden. Heb je voor de marketing van je bedrijf al eens aan een logo bank gedacht? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd.

Hebben we je interesse weten te wekken voor onze logo banken en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.meer foto's   Alle foto's (6)