Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Betonnen zitmeubels bij voetbalstadions
17 november 2017

Betonnen zitmeubels bij voetbalstadions

Ben je als club of vereniging op zoek naar solide, onderhoudsvrije én mooie zitmeubelen voor de buitenruimte bij een voetbalstadion of een andere sportclub? De meubels in de buitenruimte rondom een voetbalstadion of -club worden door veel supporters en andere bezoekers intensief gebruikt. De oplossing? Kies voor betonnen zitmeubels!

Betonnen banken van luc4me

Luc4me creëert mooie en sterke betonnen zitmeubels die een leven lang meegaan. Naast oersterk en duurzaam, zijn onze betonnen banken en fauteuils ook mooi, met uitnodigende vormen. Maatwerk is mogelijk: we kunnen van jouw bank een visitekaartje maken, een echte blikvanger, bijvoorbeeld met het logo van de club verdiept in de rugleuning.

De voordelen van betonnen meubels bij voetbalstadions:

Betonnen banken zijn absoluut hufterproof. Ze worden muurvast bevestigd en zijn niet kapot te krijgen. Ze kunnen tegen een stootje; een stootje waar ze bij winst, verlies of bij festiviteiten vast weleens mee te maken krijgen.

Beton is een eerlijk en duurzaam materiaal en gaat levenslang mee.

Betonnen meubilair saai en grijs? Dat is een misvatting: niet wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een logobank. Er zijn veel mogelijkheden om betonnen meubilair een eigen gezicht te geven. 

Banken met clublogo of andere afwerking

Laat de identiteit van je club terugkeren in het meubilair. In de rugleuning brengen we dan een verdiept logo van 3mm aan. Ook voor andere manieren om het betonnen meubilair te personaliseren, kun je bij ons terecht.

Luc4me denkt graag met je mee

Bekijk de website voor voorbeelden van de mogelijkheden. Heb je zelf een leuk idee? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen, want wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. We denken graag mee over een zinvolle inrichting van je buitenruimte en een fraaie afwerking en plaatsing van betonnen meubels. Zo wordt ook de buitenruimte een écht visitekaartje voor je club.