Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


luc4me en mozaïek
22 mei 2017

De eerste luc4me bank

De luc1 is de eerste luc4me bank. Een betonnen bank met één armleuning die ik samen met mijn man aan de keukentafel heb ontworpen. Inmiddels zijn we alweer vele betonnen zitmeubels verder.

Liefde voor mozaïek

We bieden diverse mogelijkheden om onze betonnen zitmeubels te voorzien van kunst. Door deze mogelijkheden en de diversiteit in allerlei projecten, is mijn liefde voor mozaïek ontstaan. Mozaïek maakt een betonnen zitmeubel nog bijzonderder en erg uniek. Dé manier om je creativiteit te uiten.

Doe het zelf mozaïekpakketten

Natuurlijk, je kunt ervoor kiezen om een betonnen zitmeubel door ons te laten voorzien van mozaïek. Maar hoe leuk is het om gebruik te maken van onze kant-en-klare doe het zelf mozaïekpakketten? Een pakket bestaat uit mozaïeksteentjes, lijm, voegmiddel en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Met deze mozaïekpakketten kun je je betonnen zitmeubel zelf voorzien van een eigen prachtig ontwerp of eventueel het ontwerp van een kunstenaar.

Maak gebruik van onze kennis van mozaïek

Wist je dat het inkopen van mozaïek een erg precies werkje is? Werk wat wel wat ervaring vereist. Steentjes los kopen is erg tijdrovend en vaak ook duurder. Maak dus gebruik van onze kennis van mozaïek. Door onze prettige samenwerking met de groothandel kunnen we door het inkopen van een groot assortiment ook een scherpere prijs aanbieden.

Meer weten over de mogelijkheden van onze mozaïekpakketten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren en ondersteunen onze klanten maar al te graag.