Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com


Mooie samenwerking met sociale werkplaatsen
31 januari 2017

De visie van luc4me

Luc4me is drie jaar geleden opgericht met de gedachte om betonnen zitmeubels te creëren. Zitmeubels waar mensen jarenlang plezier van kunnen hebben. Maar onze visie is veranderd. Al onze projecten hebben een eigen verhaal en zijn bedoeld om mensen met elkaar te verbinden. Dat verbinden doen we in sociale werkplaatsen maar ook op scholen en instellingen voor ouderen, psychiatrie, gehandicapten en dergelijke.

Dit eigen verhaal, mensen verbinden en het feit dat wij werkvoorziening belangrijk vinden, heeft geleid tot onze samenwerking met de sociale werkplaats Pantar in Amsterdam. Een werkplaats waar onze betonnen zitmeubels gemozaïekt worden door mensen die een afstand hebben tot de maatschappij en hierdoor zo gemotiveerd worden dat ze weer snel in die maatschappij kunnen terugkeren.

Sociaal, maatschappelijk en duurzaam ondernemen

Door het produceren van betonnen banken zijn we sociaal, maatschappelijk en duurzaam gaan ondernemen. Verbinding staat hierin centraal. Het verbinden van mensen, het verbinden van gemeenschappen, het verbinden van organisaties. Want ook wij geloven dat iedereen waarde heeft en kan werken.

Wil je graag samenwerken?

Zoals gezegd willen wij graag gaan samenwerken met nog meer sociale werkplaatsen in Nederland. Om sociale werkplaatsen in werk te voorzien, maar ook om mensen kennis te laten maken met mozaïek. Mozaïek verhoogt het concentratievermogen en de fijne motoriek. Verder zijn de mensen op een creatieve manier bezig met iets blijvends, iets unieks, iets met een achterliggend verhaal.

Dus werk jij bij of ken jij een sociale werkplaats waar ze een samenwerking met luc4me zien zitten? Laat het ons dan weten of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over onze mogelijkheden en laten je kennismaken met onze projecten.

 meer foto's   Alle foto's (7)