Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com

Graffitikunst

Geïnteresseerd in een betonnen zitmeubel met graffiti?

Betonnen zitmeubilair biedt veel verschillende voordelen. Zeker wanneer je kiest voor de betonnen meubels van luc4me. Beton is een sterk, eerlijk en duurzaam product. Een product wat jarenlang meegaat. Wij kunnen alle denkbare soorten en maten betonnen zitmeubels voor je ontwerpen en realiseren. We laten ons graag uitdagen.

Ben je op zoek naar echt iets bijzonders? Wat dacht je van een betonnen zitmeubel met graffiti? Wij regelen het graag voor je!

Graffiti door een professionele kunstenaar

Waar graffiti vroeger vooral gezien werd als een vorm van vandalisme, is graffiti tegenwoordig ook een vorm van kunst. Het mooie aan graffiti-art is dat elk ontwerp uniek is. Met een betonnen bank met graffiti heb je dus echt een ‘one of a kind’. In samenspraak met jou gaat de professionele graffiti kunstenaar aan de slag met een mooi ontwerp. Hiervoor werken wij samen met een professionele kunstenaar: Ruud Kooger van Koogerkunst. Een samenwerking waar wij al vele jaren erg trots op zijn.

Lijkt het je leuk om (een gedeelte van) de graffitikunst zelf of met een groep aan te brengen? Geen probleem, dit regelen wij graag voor je in de vorm van een leuke, creatieve workshop.

Een eerlijk product voor een eerlijke prijs

Wij bieden onze eerlijke betonnen banken aan tegen een buitengewoon eerlijke prijs. We ontwerpen al onze betonnen banken en zitmeubels met hart en ziel. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.