Terugbel verzoek

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

info@luc4me.com

Betonnen bank

Betonnen bank: alle informatie op een rij

Een betonnen bank is een zitmeubel wat tegen een stootje kan. Op deze pagina leggen we je alles uit over een betonnen bank: kom erachter hoe zo'n bank van beton gemaakt wordt, wat de mogelijkheden zijn bij luc4me en van welke voordelen je geniet! Ook lichten we enkele prachtige projecten uit van unieke uitvoeringen van een betonnen bank bij luc4me!

Hoe wordt een betonnen bank gemaakt?

Een betonnen bank wordt op een speciale manier gemaakt. Wist je dat hiervoor een speciale mal gemaakt moet worden, die maar een paar keer gebruikt kan worden? Bij luc4me worden deze mallen gemaakt door specialisten, die op de centimeter nauwkeurig te werk gaan. Bekijk de interessante video over het maken van een betonnen bank.

Wat zijn de mogelijkheden met een betonnen bank van luc4me?

betonnen bank met mozaïek 

De zitmeubels van luc4me zijn allen uniek. Van prachtige betonnen stoelen tot robuuste betonnen banken in een bijzonder jasje. Bekijk de volgende mogelijkheden bij luc4me voor een betonnen bank op maat.

  • Betonnen bank met mozaïek: op geheel unieke wijze kan een betonnen bank met mozaïek versierd worden. Niet alleen het resultaat is prachtig, ook het hele proces van het realiseren van deze betonnen banken is interessant!
  • Betonnen bank met logo: voor bedrijven is een betonnen bank met logo onwijs interessant. Er zijn bij luc4me mogelijkheden om een logo te 'verdiepen' in de rugleuning van de bank.
  • Betonnen bank met graffitikunst: voor een échte eye-cachter is een betonnen bank met graffitikunst een prachtige keuze. Kunstenaars realiseren de meest prachtige graffiti kunstwerken op de banken.

Wat zijn de voordelen van een betonnen bank?

Wanneer je kiest voor een betonnen bank geniet je van diverse voordelen. Zo dien je bij zitmeubels van hout te zorgen voor een jaarlijks onderhoud, wat bij betonnen varianten niet het geval is. In de volgende tabel hebben we alle voordelen voor je op een rij gezet!

Voordeel betonnen bank

Omschrijving

Onderhoudsvriendelijk   Bij betonnen banken hoef je je geen zorgen te maken over onderhoudsmaatregelen. 
Hufter-proof Beton kan tegen een stootje. Als je ervoor kiest om de betonnen bank op een openbare plek te zetten, hoef je je geen zorgen te maken over vandalisme.
Lange levensduur Betonnen banken gaan lang mee. In tegenstelling tot zitmeubels van hout of kunststof kun je hier heel erg lang van genieten!
Unieke uitstraling Een houten bankje in een park valt nog geen eens meer op. Een betonnen bank zal opvallen en een sterke indruk achterlaten!
Eindeloos veel mogelijkheden Je kunt met beton alle kanten op het gebied van aankleding en versiering. Bij luc4me zijn er ook interessante op-maat mogelijkheden voor een betonnen bank!

Meer informatie over betonnen bank ontvangen?

Bij luc4me staan we open voor suggesties en ideeën. Als jij interesse hebt voor een unieke bank van beton, komen wij graag met je in contact. We gaan met je om de tafel om de mogelijkheden te bespreken en om jouw wensen te vertalen naar een uniek zitmeubel!